Mijn eerste kerst: Slabbetje (met naam)

 9,50 12,00 incl. btw

Hoe lief is dit slabbetje? Leuk om cadeau te doen aan je neefje/ nichtje, kleinkind, kind of baby van vrienden, zodat de kleine vriend(in) ook helemaal klaar is voor het kerstdiner! Extra personaliseren? Zet dan de naam van de kleine erop!

*


Artikelnummer: N/B Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Hoe lief is dit slabbetje? Leuk om cadeau te doen aan je neefje/ nichtje, kleinkind, kind of baby van vrienden, zodat de kleine vriend(in) ook helemaal klaar is voor het kerstdiner! Extra persoonlijk maken? Zet dan de naam van de pasgeboren kleine erop!

Er is keuze tussen twee soorten slabbetjes, van badstof of gladde stof, beide 100% katoen. Het slabbetje is unisex, dus zowel voor jongetjes als meisjes.

Keuze slab:
Kies uit een badstof slabbetje met een klittenband sluiting of een slabbetje van gladde stof met een drukknoop sluiting.

Naam:
Vul hier de naam van baby in, die je graag op het slabbetje geborduurd wil hebben. Mocht je geen naam erop willen, mag je dit leeghouden.

Klik hier als je het pakket met slofjes erbij wil kopen of alleen de slofjes?

Klik hier voor meer leuke geborduurde kerstartikelen!

! persoonlijk gemaakte producten, zoals dit product kunnen niet geretourneerd worden ! Dit product is met de hand gemaakt, dit betekent dat elk product iets van elkaar of de voorbeeld afbeelding kan verschillen.

Extra informatie

Met naam?

Ja (+€2,50), Nee