Luxe badhanddoek – 70×140 – met naam en (geboorte)datum erop!

 25,00 incl. btw

Een handdoek met je eigen naam en (geboorte) datum erop!

*
*
*
*
*




Categorieën: , ,

Beschrijving

Handdoek met naam en datum.

Een luxe grote badhanddoek met afmetingen 70 cm x 140 cm. Kies zelf welke naam of tekst en datum je erop geborduurd wil hebben! Is dit de datum dat jullie verkering kregen of gingen trouwen? Of de geboortedatum van een pasgeboren kindje?

Een ideaal cadeau voor jong en oud, wie wordt er nou niet blij van zijn/haar eigen naam op een handdoek. Te gebruiken als zwembadhanddoek, voor de sportschool (of een andere sport natuurlijk), op vakantie (op het strand) of gewoon voor het douchen.

Ook leuk als kraamcadeau. De handdoek kan de baby heel zijn/haar leven nog gebruiken! Hoe leuk is dat als dan je eigen naam en geboortedatum erop staat.

Ook in andere maten verkrijgbaar. 30 cm x 50 cm of 50 cm x 100 cm

Materiaal:
Zachte walkfrotté-kwaliteit van 100% katoen met handig koordlusje om de handdoek op te hangen. Steunt Cotton made in Africa.

Oppervlaktegewicht:
420 g/m².

Wasmachine:
max. 60 graden.

Naam / Tekst:
Typ in het vak de naam of tekst die je op de handdoek geborduurd wil hebben.

(Geboorte) datum:
Typ in het vak de datum die je op de handdoek wil hebben.
Let op hoe je het in het vak typt!
Optie 1: 14 september 2021.
Optie 2: 14-09-2021.
Optie 3: 14 9 2021.

Zoals je het invoert, zal het op de handdoek geborduurd worden.

Kleur handdoek:
Kies een kleur handdoek. Zie de afbeelding voor de kleuren. De kleuren op de afbeelding kunnen iets afwijken van de werkelijkheid.

Keuze Lettertype
Kies een lettertype die je mooi vind! In de afbeeldingen zie je een voorbeeld. Typ het gekozen nummer in de balk.

Kleur draad:
Kies een kleur draad waarin je de naam wil hebben. Ik zal een kleur draad in mijn stash zoeken, zo dicht mogelijk bij de gekozen kleur.

Extra kleur draad:
Mocht je de opdruk in meer kleuren draad willen of mocht je nog verzoekjes hebben welke letter, welke kleur moet zijn geeft dit dan aan in het opmerkingen/vraag vak. Mocht je alles in 1x kleur willen, dan hoef je hier niets in te vullen.

 

! persoonlijk gemaakte producten, zoals dit product kunnen niet geretourneerd worden !

Dit product is met de hand gemaakt, dit betekent dat elk product iets van elkaar of de voorbeeld afbeelding kan verschillen.

Wil je van een eigen silhouette (van een foto) of plaatje geborduurd hebben op dit of een ander product, stuur dan een mail naar info@kireatief of een whatsappje 0633923519 en dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn 🙂