Strandhanddoek/ Zwemhanddoek – 70×140 – Ciao Bella

 22,50 incl. btw

Een luxe grote strandhanddoek/ zwemhanddoek met afmetingen 70 cm x 140 cm. Leuk om mee te nemen op vakantie naar Italië!

*
*

Beschrijving

Een luxe grote strandhanddoek/ zwemhanddoek met afmetingen 70 cm x 140 cm. Leuk om mee te nemen op vakantie naar Italië!

Een ideaal cadeau voor jong en oud, wie wordt er nou niet blij van zo’n zomerse handdoek. Te gebruiken als zwembadhanddoek of strandhanddoek.

Materiaal:
Zachte walkfrotté-kwaliteit van 100% katoen met handig koordlusje om de handdoek op te hangen. Steunt Cotton made in Africa.

Oppervlaktegewicht:
420 g/m².

Wasmachine:
max. 60 graden.

Kleur handdoek:
Kies een kleur handdoek. Zie de afbeelding voor de kleuren. De kleuren op de afbeelding kunnen iets afwijken van de werkelijkheid.

Kleur draad tekst en palmboom:
Kies een kleur draad waarin je de opdruk wil hebben. Ik zal een kleur draad in mijn stash zoeken, zo dicht mogelijk bij de gekozen kleur.

Extra kleur draad:
Mocht je de opdruk in meer kleuren draad willen of mocht je nog verzoekjes hebben welke letter, welke kleur moet zijn geeft dit dan aan in het opmerkingen/vraag vak. Mocht je alles in 1x kleur willen, dan hoef je hier niets in te vullen.

Liever een strandhanddoek/ zwembadhanddoek met een andere opdruk? Klik dan hier!

! persoonlijk gemaakte producten, zoals dit product kunnen niet geretourneerd worden !

Dit product is met de hand gemaakt, dit betekent dat elk product iets van elkaar of de voorbeeld afbeelding kan verschillen.

Wil je van een eigen silhouette (van een foto) of plaatje geborduurd hebben op dit of een ander product, stuur dan een mail naar info@kireatief of een whatsappje 0633923519 en dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn 🙂